Qbasket Sant Cugat i UE Sant Cugat B reprenen la competició


  • Comparteix:

El Qbasket torna a la competició al pav 1 de la Rambla del Celler

El Qbasket torna a la competició al pav 1 de la Rambla del Celler

El Qbasket Sant Cugat i la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) B femenins tornen a la competició després d'una jornada sense jugar als grups 3 i 1 de Segona Catalana. Les blau cel reben el Bàsquet Sitges diumenge a dos quarts de sis de la tarda mentre que les vermell-i-negres visiten el Canet una hora i mitja més d'hora. Tots dos equips cerquen una cinquena victòria que els allunyi de les places de promoció de descens.

El Qbasket Sant Cugat femení va haver d'ajornar el matx corresponent a la novena jornada de competició a petició del seu rival, el CE Xamba penedesenc. Fins ara les de Jaume Bargalló tenen tants triomfs com ensopegades, quatre, i esperen posar més terra per mig amb les places de promoció de descens. Precisament el rival d'aquesta jornada, el Bàsquet Sitges, és l'11è classificat, l'immediat perseguidor de les blau cel.

UESC B i Canet, de la seva banda, arriben a la 10a jornada també amb quatre victòries, quatre derrotes i una jornada de descans. Tots dos conjunts han demostrat la seva força com a locals i la seva debilitat a domicili, però de manera més exagerada ho ha fet el filial vermell-i-negre. Les santcugatenques encara no saben el que és guanyar fora de casa, però tampoc han caigut al pav 1 de la Rambla del Celler. El Canet, de la seva banda, va perdre el primer partit a casa, però des d'aleshores ningú ha estat capaç de superar-les a la seva pista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.