Adrià Mesa deixa la Unió Esportiva Sant Cugat


  • Comparteix:

Adrià Mesa deixa la UESC

Adrià Mesa deixa la UESC

El fins ara base de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) Adrià Mesa deixa el primer equip per motius laborals. Mesa és la segona baixa de l'equip de Marc Guillem després que Jordi Vilavella marxés fa un mes. El tècnic de l'equip descarta reforçar la plantilla i aposta per la gent de casa per suplir les mancances a la línia exterior.

Adrià Mesa va arribar a meitat de la passada temporada per cobrir, precisament, la baixa d'un Jordi Vilavella que s'havia lesionat de gravetat. Durant el prop d'una temporada que ha estat amb la UESC Mesa ha compartit posició amb Lluís Curto, i durant les primeres 11 jornades d'aquesta campanya ha anotat 5,4 punts de mitjana en els 15 minuts i mig que ha disputat per partit. Mesa deixa l'equip per motius laborals, una baixa que Marc Guillem reconeix que donarà opcions a altres jugadors de la plantilla.

Marc Guillem

És significativa i és una llàstima, però per altre costat haurem de ser inteligents i haurem d'aposar per altres opcions que beneficiaran altres jugadors.


Mesa ja no ha pogut disputar el matx en què la UESC ha superat la Salle Manresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.