La UE Sant Cugat sotmet el líder amb una demostració de regularitat


  • Comparteix:

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) assoleix l'anhelat nivell de regularitat en el joc i supera (73-57) el líder del grup 2 de Primera Catalana, el CP Roser, en el millor partit del curs al pav 1 de la Rambla del Celler. Les santcugatenques trenquen així una ratxa de tres derrotes consecutives i sumen ara tants triomfs com derrotes, cinc. Laia Martín ha estat determinant des de prop del cèrcol.

Germán Simón ha assegurat des del principi de temporada que les seves jugadores poden competir contra qualsevol equip de la competició. I aquesta jornada n'ha estat un clar exemple, sobretot en el moment en què la UESC ha sabut trobar la regularitat que l'ha permès fregar un nivell de joc molt alt. El repte era majúscul, vèncer el líder després d'haver caigut durant tres jornades seguides contra equips més humils, i l'ha resolt amb solvència.

L'inici del matx ha estat descrit per una gran intensitat i una alta anotació per part de tots dos equips. La UESC carregava al rebot ofensiu, i les segones i terceres opcions donaven més oportunitats d'anotació a un equip santcugatenc que desactivava la clarividència ofensiva visitant amb variants defensives. Les locals també feien mal amb ràpides transicions, prenent la iniciativa en el marcador.

Al segon quart la rotació de Germán Simón no ha afectat el nivell de l'equip, i fins i tot l'ha millorat de la mà d'una inspirada Laia Martín. Efectiva des de totes les posicions a prop del cèrcol, la pivot ha liderat un parcial que ha arribat a col·locar les vermell-i-negres 17 punts per sobre en el marcador. A la segona meitat les barcelonines han tret a relluir algunes de les seves armes i han provat de reduir distàncies, però aquí és on ha funcionat la regularitat d'una UESC que no s'ha vingut a baix.

Les de Simón han fet la lectura adequada del partit per no deixar que el rival s'aproprés amb perill, i s'han acabat enduent un partit complet. El tècnic de l'equip, Germán Simón, atribueix el bon rendiment a la regularitat aconseguida durant els 40 minuts.

Germán Simón

Avui ha estat un partit en què tothom ha estat bé, tenim banqueta, però es tracta que aquesta regularitat existeixi durant tot el partit.


En funció dels resultats, la UESC podria sortir de la zona de promoció de descens. A hores d'ara les santcugatenques sumen cinc triomfs i cinc ensopegades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.