El Sant Josep i el Cerdanyola guanyen el 2n Torneig de Reis de la UESC


  • Comparteix:

El CB Sant Josep en categoria masculina i el CB Cerdanyola en femenina es proclamen campions del 2n Torneig de Reis preinfantil de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC). A les finals s'han desfet del CB Unió Manresana i el Joventut de Badalona respectivament en un torneig en què els dos representants de la UESC s'han quedat a semifinals.

El 2n Torneig de Reis s'ha tancat amb dos grans finals que s'han decidit en el darrer quart. A la masculina, el CB Sant Josep de Badalona ha guanyat (61-42) el CB Unió Manresana en un matx molt igualat en els tres primers quarts, que ha tingut el seu desequilibri en l'últim període. La final femenina ha estat encara més disputada i el CB Cerdanyola ha superat per 11 punts un Joventut de Badalona molt combatiu, però menys encertat de cara a cistella (49-38).

La presidenta de la Unió Esportiva Sant Cugat, Mònica Mateu, destaca el bon nivell del torneig i la implicació de tots els equips.

Mònica Mateu

Destaco la implicació dels infantils en el torneig col·laborant, els àrbitres i l'organització. Una gran festa i convidem els equips a tornar l'any vinent.


Els dos equips de la UESC que han participat en el Torneig de Reis han arribat a semifinals. Les noies han perdut contra el CB Cerdanyola, mentre que els nois han finalitzat tercers superant la UE Mataró (55-51) a la final de consolació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.