Nacho Llovet i la Penya certifiquen la classificació per a la Copa del Rey


  • Comparteix:

Nacho Llovet en una imatge d'arxiu

Nacho Llovet en una imatge d'arxiu

El Fiatc Joventut del santcugatenc Nacho Llovet es classifica per a la Copa del Rei després de vèncer (85-75) el Fuenlabrada en la 15a jornada de l'ACB. Amb aquest triomf els verd-i-negres obtenen un balanç d'11 victòries i quatre derrotes i tornen a la competició quatre anys després.

Nacho Llovet i el Fiatc Joventut estaran a Gran Canària el cap de setmana del 19 al 22 de febrer per disputar la Copa del Rei. El conjunt badaloní ha certificat aquest diumenge l'accés al torneig en superar el Fuenlabrada i a més, se situa en segona posició igualats amb altres equips i només per darrere de l'Unicaja. Els verd-i-negres aspiren ara a quedar entre els quatre primers per ser caps de sèrie en el sorteig.

Els altres equips classificats fins el moment són el Gran Canària, el Futbol Club Barcelona, el Reial Madrid, l'Unicaja de Màlaga i el Bilbao Bàsket.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.