Adrià Mesa torna a la Unió Esportiva Sant Cugat per reforçar la posició de base


  • Comparteix:

Adrià Mesa torna a la UESC

Adrià Mesa torna a la UESC

Adrià Mesa torna a fitxar per la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) després de deixar l'equip fa només cinc setmanes. El de Santa Coloma de Gramenet reforçarà la posició de base, que ha quedat pràcticament òrfena després que el cap de setmana passat es lesionés el director de joc titular de la plantilla, Lluís Curto, per un mínim de quatre setmanes. Adrià Mesa ja ha fet aquest dilluns el primer entrenament després del retorn i podria tornar a la competició oficial aquest divendres al vespre contra el CB Vic.

Durant les primeres 11 jornades d'aquesta campanya al grup 1 de Copa Catalunya, Adrià Mesa va anotar 5,4 punts de mitjana en els 15 minuts i mig que va disputar per partit. Mesa va deixar l'equip fa poc més d'un mes, fet que, segons l'entrenador de la UESC, Marc Guillem, donava oportunitat als més joves.

Ara bé, la lesió de Lluís Curto, que estarà entre quatre i sis setmanes amb el dit on va patir la luxació immobilitzat i després haurà de fer rehabilitació, ha fet palesa la necessitat de comptar amb un base amb experiència, i ha precipitat el retorn de Mesa. El jugador reconeix que necessitava aturar per carregar energies, i que ara torna a tenir bones sensacions per competir.

Adrià Mesa

Per diferents motius necessitava fer una aturada, ara em torno a sentir amb les ganes i motivacions adequades. També s'ha accelerat per la lesió de Lluís Curto.


En declaracions al lloc web oficial del club, el tècnic de la UESC, Marc Guillem, ha qualificat de 'molt bona notícia' el retorn de Mesa.

Marc Guillem

El retorn de l'Adrià és una molt bona notícia per l'equip. Incorpores un jugador que el grup coneix, és un base amb molt caràcter, cosa que ajudarà l'equip a donar un salt endavant.


La UESC es troba en un moment complicat, novè classificat amb set triomfs i set derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.