La UE Sant Cugat es desinfla i acaba sucumbint davant el Sant Gervasi

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) es desinfla en el tercer quart i cau (39-58) davant el Sant Gervasi, colíder del grup 2 de Primera Catalana. Les de Germán Simón han pogut jugar de tu a tu contra un rival superior i fins i tot han pres la iniciativa al tercer quart, però un contundent parcial en contra de les visitants ha tancat el matx.

Malgrat les dues victòries consecutives assolides en els dos primers compromisos de l'any, la UESC no ha mostrat prou solidesa contra un rival d'entitat. El Sant Gervasi ha provat d'imposar la seva electricitat habitual, però durant la primera meitat les locals han exercit una encertada defensa que ha mantingut la igualtat en el marcador fins al descans (22-24).

A l'inici del tercer quart, les de Germán Simón han repetit el paper dels primers minuts de matx i han arrencat amb força, arribant a col·locar-se per davant en el marcador (27-24). Ara bé, a partir d'aquell moment, la UESC ha semblat perdre forces i ha encaixat un sever parcial que ha acabat amb una renda de 10 punts a favor del Sant Gervasi.

Malgrat uns primers i tímids intents de la UESC de corregir la situació, les locals s'han deixat anar en els minuts finals, han seguit amb poc encert en situacions fàcils de tir i han acabat caient per 19 punts. El tècnic de les santcugatenques, Germán Simón, destaca la primera meitat de les seves jugadores, però reconeix que el desgast de les seves jugadores els ha passat factura.

Germán Simón

Hem fet una molt bona primera part, hem fet una molt bona defensa, però ens ha faltat un punt de resistir mentalment.

Amb aquest resultat les vermell-i-negres sumen tantes victòries com derrotes, set, i la setmana que ve tanquen la primera volta a la pista del Sant Andreu Natzaret, rival directe a la classificació.