El Qbasket femení i la UE Sant Cugat B tanquen la primera volta a l'alça


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Qbasket Sant Cugat femení

Imatge d'arxiu del Qbasket Sant Cugat femení

El Qbasket Sant Cugat femení i la Unió Esportiva Sant Cugat B tanquen aquest cap de setmana la primera volta en el grup 3 i 1 de Segona Catalana, respectivament. Tots dos conjunts arriben als seus partits després de sumar dues importants victòries el cap de setmana passat.

El Qbasket Sant Cugat femení tancarà la primera volta aquest cap de setmana rebent el Joventut de Badalona diumenge a dos quarts de sis de la tarda. Les santcugatenques arriben 13s amb un balanç de cinc victòries i vuit derrotes igualades a triomfs amb el Bàsquet Sitges, que és una posició per sobre, tot i que el Qbasket té un partit pendent. Si les blau cel guanyen el Joventut, setè, podrien igualar el Llefià i el Draf B a la classificació.

Per la seva banda, la UESC B visita la pista del CEEB Tordera dissabte a un quart de vuit de la tarda. Les vermell--negres són sisenes amb un balanç de set victòries i set derrotes, empatades amb el Bencriada B i el Roses, vuitè i novè respectivament. El rival d'aquesta setmana és un dels més forts del grup i és tercer amb 10 triomfs i només tres partits perduts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.