El Qbasket es veu les cares amb el Parets per seguir apropant-se al capdavant


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat espera ampliar el seu bon rendiment / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat espera ampliar el seu bon rendiment / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat espera mantenir la seva ambiciosa actitud i seguir apropant-se a les posicions capvadanteres del grup 3 de Segona Catalana contra el CB Parets. Els santcugatencs, que sumen vuit triomfs en les últimes nou jornades, visiten els paretans aquest dissabte a les set de la tarda.

Amb 13 victòries en 20 partits, el Qbasket Sant Cugat segueix sense posar-se límits i posa la mirada en els primers llocs del grup. Els d'Ernest Santana, que duen un ritme competitiu vertiginós, són cinquens a tres victòries del Lluïsos de Gràcia B. I aquest cap de setmana té una bona oportunitat per continuar millorant el bon paper que protagonitza en el primer curs de la seva història a Segona Catalana.

Al davant tindrà un Parets que ja va apallissar a l'anada però que suma dues victòries seguides en els dos darrers enfrontaments. Una bona dinàmica amb la qual haurà de vigilar el Qbasket, que pretén augmentar el nombre de derrotes a casa dels paretans, sis en nou partits disputats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.