El Qbasket Sant Cugat busca el setè triomf consecutiu al pav 1


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat vol mantenir la fortalesa local / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat vol mantenir la fortalesa local / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat cerca mantenir la consistència del pav 1 de la Rambla del Celler i sumar la setena victòria consecutiva com a local al grup 3 de Segona Catalana. Després de caure la jornada passada a la pista del CB Parets, els d'Ernest Santana se les veuran diumenge a dos quarts de sis amb el CB Guinardó, vuitè classificat.

Una de les claus de l'èxit del Qbasket en la seva primera participació a Segona Catalana és la solidesa que ha mostrat a la seva pista. Dels 10 partits disputats com a local fins a dia d'avui, els d'Ernest Santana han aconseguit guanyar en set ocasions, i només han cedit el triomf al pav 1 amb l'actual líder, el Sant Quirze, el Badalonès B, segon, i el Bàsquet Neus, en una primera jornada de competició en què l'equip encara estava molt verd.

El correcte rendiment lluny de Sant Cugat ha ajudat l'equip a assolir l'actual lloc a la taula, una sisena plaça que els garanteix un plàcid camí cap a la permanència. Ara bé, la salvació i el creixement del conjunt segueix passant per fer del pav 1 un feu inexpugnable. El Guinardó, doncs, posarà a prova aquesta resistència. Tot plegat, amb aires de revenja després que a l'anada els de Santana perdessin per només un punt (57-56) davant els barcelonins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.