La UE Sant Cugat examina el seu gran moment a la pista del segon, el Barberà


  • Comparteix:

Alberto Reyes s'enfrontarà al seu exequip, el Barberà

Alberto Reyes s'enfrontarà al seu exequip, el Barberà

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) mesura el seu gran moment en una de les visites més complicades del grup 1 de Copa Catalunya, la que duu els de Mario del Campo aquest diumenge a dos quarts de set de la tarda a la pista del Barberà, segon classificat, que també es troba en un envejable estat de forma. Els barberencs, entrenats per l'extècnic de la UESC David Lizano, han fabricat un equip per ascendir i compten amb només cinc derrotes, això sí, una al pav 1 de la Rambla del Celler.

Del Campo ha recuperat el caràcter de la UESC i l'ha dut a assolir la segona millor ratxa del curs, amb tres triomfs seguits, que podrien ser quatre si no fos per l'ajustada derrota a la pista del CB Onyar. Ara bé, el repte del nou moment dels santcugatencs passa per una dels exàmens més exigents del grup 1 de Copa Catalunya, la pista del Barberà de David Lizano, amb una plantilla farcida de jugadors contrastats en cada línia i forjada per assolir l'ascens a Lliga EBA.

A més, els barberencs arriben en una intimidant ratxa que l'ha dut a comptar els darrers sis compromisos per victòries. No obstant això, el precedent demostra que amb una sòlida defensa i sense deixar-se endur pel ritme del Barberà, la UESC té opcions de triomf. I és que una de les derrotes d'aquesta temporada dels de Lizano es va donar, precisament, al pav 1 de la Rambla del Celler, a mans d'un equip llavors entrenat per Marc Guillem.

L'actual tècnic vermell-i-negre, Mario del Campo, considera l'equip rival com un dels candidats a l'ascens i assegura que cal fer un partit molt complet per guanyar.

Mario del Campo

És una pista molt difícil, ells estan en una dinàmica molt positiva. És un equip fer per pujar, hem d'intentar estar molt bé darrere i davant, crec que podem competir.


Del Campo comptarà amb set jugadors del primer equip per les baixes d'Unai García i Adrià Mesa i completarà la convocatòria, de nou, amb jugadors júniors. Tot plegat, en un matx en què Alberto Reyes s'enfrontarà al seu exequip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.