La UE Sant Cugat sucumbeix a la pròrroga davant el Tordera amb polèmica arbitral


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina sucumbeix (69-75) a la pròrroga davant el Tordera en un lluitat partit en què les santcugatenques han acabat indignades amb l'arbitratge. El tècnic de les vermell-i-negres, Germán Simón, ha assegurat després del matx que una de les claus del partit ha estat la diferència de criteri arbitral entre tots dos equips.

El Tordera s'ha presentat al pav 1 amb les seves imponents jugadores interiors, sobretot de la mà de la nova incorporació, Brandy Brown, alerpivot nordamericana. En els primers compassos han barrejat el domini a prop del cèrcol amb ràpides transicions que ha donat una àmplia distància ben d'hora, que ha arribat als 10 punts. Només en el moment en què les de Simón han augmentat el nivell defensiu han pogut retallar distàncies.

Al segon quart el partit s'ha embrutat, amb molts contactes i faltes, i la UESC ha pogut retallar distàncies, malgrat que el Tordera ha mantingut distàncies d'entre quatre i cinc punts. El rebot era del domini visitant, però les santcugatenques han trobat el camí per anotar i un triple d'Aleyda Llobet deixava el marcador amb només dos punts d'avantatge per al Tordera.

Al tercer quart, una de les referents torderenques, Méndez, ha patit una lesió que ha aturat el ritme del partit. A la represa la UESC ha agafat la iniciativa i s'ha arribat a posar sis punts per davant, però Brown ha entrat en escena amb la seva contundència per liderar les seves a fer un parcial de 0 a 10 i tornar a agafar el domini. Ara bé, en els darrers 10 minuts cap dels dos equips ha sabut sentenciar el matx i el temps reglamentari ha acabat en empat.

A la pròrroga, les santcugatenques han discrepat de decisions arbitrals en situacions clau, sobretot de la diferència de criteri en les faltes de les jugadores interiors. En les accions finals la parròquia vermell-i-negra ha protestat enèrgicament, però al final el triomf ha acabat caient de la part del Tordera. El tècnic de la UESC es mostrava contundent amb la influència de l'arbitratge en el resultat final.

Germán Simón

Una de les claus ha estat la diferència entre el que hem pogut fer. Les poques pilotes que juguem dintre nosaltres no tenim premi i elles qualsevol acció està premiada.


El cap de setmana que ve les santcugatenques s'enfronten al Premià, quart per la cua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.