La UESC-ASDI disputa el primer torneig, el Campionat de Catalunya ACELL


  • Comparteix:

La plantilla de l'equip UESC-ASDI / Font: UESC

La plantilla de l'equip UESC-ASDI / Font: UESC

L'equip UESC-ASDI, format per esportistes amb discapacitat, ha disputat aquest cap de setmana el primer torneig oficial de la seva història, en la seva participació en el 22è Campionat de Catalunya de bàsquet ACELL. L'equip santcugatenc, amb sis jugadors a les seves files, ha caigut en els tres partits que ha disputat, tot i fer-ho de forma ajustada.

La UESC-ASDI va quedar enquadrada al grup 8 del Nivell 2 de la competició. En el primer partit, els santcugatencs van caure (9-4) contra el Catalonia B. En el segon, la UESC va perdre per cinc punts (6-13) contra el TEB B, i en el tercer enfrontament els vermell-i-negres van presentar més oposició, caient per tant sols dos punts (8-10) contra el Canigó.

L'equip, format per Sergi, Carles, Carlos, Josep, Nidier i Edu, va aprofitar l'ocasió per estrenar les noves equipacions. Tot plegat, en un torneig que va aplegar 61 equips i 568 participants a la Ciutat Esportiva de Blanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.