Més de 50 socis de la UE Sant Cugat demanen formalment eleccions


  • Comparteix:

Imatge de l'assemblea de la UESC del 23 de febrer

Imatge de l'assemblea de la UESC del 23 de febrer

Més de 50 socis de la Unió Esportiva Sant Cugat demanen a la presidenta, Mònica Mateu, la convocatòria d'eleccions a través d'una petició formal signada i presentada aquest dilluns a les oficines del club. En cas que Mateu no hi accedeixi, aquest grup explica en un comunicat que forçaran la presidenta a convocar una assemblea extraordinària abans de 30 dies.

Aquesta és la resposta d'aquest grup de socis a la reacció de la presidenta després de l'última assemblea. Mònica Mateu va descartar la primera petició d'eleccions aprovada per l'assemblea del 23 de febrer per no estar contemplat en l'ordre del dia, fet que ha comunicat als socis per carta. Una assemblea en què, com explica el soci i pare del club Àlex Bas, no es va donar resposta a molts dels temes plantejats.

Àlex Bas

De fet el dia de l'assemblea ens vam assabentar que els tresorer també havia plegat, demanes explicacions i tot són motius personals. Hi ha un tancament que no entens perquè.


En el mateix comunicat, el grup de socis especifica que la petició d'eleccions respon al 'desgavell' del club, 'la falta de direcció esportiva', a 'diverses irregularitats', a 'la fragmentació de l'actual Junta Directiva' i a 'les dimissions de personal tècnic', entre altres motius. Segon Bas, davant la falta de solucions de l'actual junta cal fer eleccions.


Àlex Bas

Estem enrocats i per part de la junta no s'està donant cap opció. El més lògic és que si no s'aprova la gestió es convoquin eleccions per desfer aquest conflicte.


Preguntat per si el grup es pot considerar grup opositor, Àlex Bas diu que només són un grup de pares que comparteixen les mateixes preocupacions i que a l'entitat hi hauria molts candidats capacitats per dirigir la UESC.


Àlex Bas

Més que grup opositor, som un grup de pares i socis que no estem d'acord amb la situació actual. Hi ha molta gent que es podria postular i són perfectament vàlids per això.


Aquests socis afirmen també que l'entitat viu una situació de 'provisionalitat' i 'falta de projecte esportiu', fet que ha provocat que diferents entrenadors hagin mostrat públicament la seva intenció de deixar el club a final de temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.