El Qbasket cerca un triomf de prestigi a la pista del Badalonès B


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat provarà de tornar a guanyar lluny del pav 1 / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat provarà de tornar a guanyar lluny del pav 1 / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat mesura el seu potencial com a visitant a la pista del segon del grup 3 de Segona Catalana, el Badalonès B. Els santcugatencs, que han sumat set triomfs seguits a casa, cercaran aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre traduir aquesta bona feina a domicili, on encadenen dues derrotes seguides. Els blau cel provaran també de reduir el terreny amb el grup capdavanter, que és ara a quatre partits.

Sant Quirze, Badalonès B, UB Sant Adrià B i Lluïsos de Gràcia B formen el privilegiat grup de conjunts que es mantenen des de fa jornades en les quatre primeres posicions. A partir d'aquí hi ha un forat fins arribar al Martinenc i el Qbasket, cinquè i sisè, que alhora mantenen un ampli marge de quatre partits amb un grup d'equips que ocupen de la setena a la 10a plaça. I aquest cap de setmana, els santcugatencs tenen l'opció de provar de retallar distàncies malgrat ser encara molt lluny.

En aquest sentit, els d'Ernest Santana intentaran trencar la mala dinàmica amb aquests equips capdavanters. De moment, cinc derrotes en les cinc ocasions en què s'han enfrontat a ells, corresponent als partits d'anada i a la tornada amb el Sant Quirze. El partit contra el Badalonès B serà el segon compromís de la segona volta contra un dels 'grans', ocasió dels blau cel per esmicolar aquesta ratxa i, de pas, recuperar sensacions lluny del pav 1. A l'anada, els de Badalona van superar el Qbasket de 15 punts (51-66).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.