La UE Sant Cugat homenatja Suso i del Campo en la cloenda de la temporada


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) homenatja Santi Suso, que es retira, i Mario del Campo, que marxa de l'entitat, en el darrer partit de la temporada al grup 1 de Copa Catalunya. Un matx que ha acabat en ajustada derrota contra el CB Vic (82-83), i que ha precedit l'emotiu comiat de les pistes de Suso.

Emocions i comiats en una jornada en què el resultat del partit ha estat quasi bé el menys important, tenint en compte que tant UESC i Vic ja tenien la plaça assegurada a Copa Catalunya. Els dos primers quarts han estat de màxima igualtat, en el tercer s'ha imposat el joc dels visitants, que han agafat una renda de fins a 10 punts, i en el quart els vermell-i-negres han tornat a entrar en el matx amb un bon parcial en els primers minuts de període.

Ha estat pràcticament en la darrera jugada quan el Vic ha superat els homes dirigits aquesta jornada per Oriol Carmona i Sergio Montesdeoca, segon i tercer entrenadors de l'equip. Tot plegat, en un dia carregat d'homenatges, com el que han fet al final del matx a Santi Suso per la seva retirada de les pistes. Suso, que ha estat mantejat, ha rebut una samarreta signada pels seus companys.

El club també ha convocat una roda de premsa perquè Mario del Campo es pogués acomiadar de jugadors, directius i familiars.

Mario del Campo




La presidenta de la UESC, Mònica Mateu, ha fet entrega d'un obsequi a Santi Suso en reconeixement a la tasca duta a terme a l'entitat. El ja exjugador ha agraït família i companys el seu suport.

Santi Suso




Ara s'obre un període en què caldrà definir la planificació de la UESC masculina de cara la temporada que ve, quan competirà de nou a Copa Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.