El Qbasket Sant Cugat acaba la lliga perdent a casa contra el Sant Nicolau

El Qbasket perd l'últim matx de lliga a casa contra el Sant Nicolau

El Qbasket Sant Cugat perd a casa (57-62) contra el Sant Nicolau en l'última jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs tanquen la primera temporada en aquesta competició amb un partit gris on han anat de més a menys, i en què han acabat superats pels sabadellencs. Tot i la pèrdua els d'Ernest Santana han firmat una gran primera temporada a Segona Catalana, on ha acabat en cinquena posició.

El Qbasket Sant Cugat buscava acabar una gran temporada amb una victòria a casa, però el conjunt sabadallenc ha acabat esvaint els seus objectius. Els santcugatencs han començat el partit endollats, molt efectius de cara a cistella, i al llarg d'un gran primer quart s'han mantingut per davant amb 10 punts de diferència.

De mica en mica, però, els locals han baixat la intensitat i el ritme de partit davant d'un Sant Nicolau que no s'ha rendit en cap moment, i que ha firmat uns segon i tercer quarts amb els quals ha acabat capgirant el marcador.

En l'últim quart, el Qbasket ha tret l'orgull i ha intentat tornar a la bona dinàmica mostrada a l'inici del matx, però el desgast i la bona actuació del sabadellencs han impedit que els locals es tornessin a imposar. Finalment, han acabat perdent l'últim partit d'una lliga on els de Sant Cugat s'han guanyat a pols la cinquena plaça de la classificació.