La UESC demana el rebut de la quota de soci als firmants de la moció de censura


  • Comparteix:

Una imatge d'alguns dels membres de la plataforma

Una imatge d'alguns dels membres de la plataforma

La plataforma 'Volem una UESC transparent i de tots' reprova en un comunicat que el club els hagi requerit la presentació del rebut del pagament de la quota de soci a alguns dels firmants de la petició de moció de censura que van presentar la setmana passada. La plataforma lamenta, a més, que el requeriment els obliga a anar presencialment al club aquest dimecres o aquest dijous de sis a vuit de la tarda.

'Volem una UESC transparent i de tots' assenyala al seu comunicat que el requeriment és 'desmesurat' i que 'persegueix dificultar el tràmit i aconseguir reduïr el nombre de sol·licitants acreditats'. Segons la plataforma, la UESC hauria de conèixer quins socis estan al corrent de pagament de la quota sense necessitat de fer-los presentar un rebut.

També es queixen de la poca amplitud de franges per poder-s'hi presentar, ja que consideren que el preavís 'ha estat molt just' com per poder arribar a les oficines en una franja de només dues hores. Tot i això, Àlex Bas, un dels membres de la plataforma, ha assegurat en declaracions a Cugat.cat que aconseguiran les firmes, però denuncia que aquest requeriment només busca impedir la moció.

Alex Bas

Està clar que la seva intenció és aconseguir eliminar signants per reduir el nombre de firmes fins que ja no calgui fer la moció.


Aquesta setmana, la plataforma també ha presentat 30 firmes per demanar que a l'assemblea extraordinària inclogui també la votació sobre la convocatòria d'eleccions. De moment, l'ordre del dia només n'inclou la discussió, no la votació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.