El partit entre el Sènior A i el Barça de veterans, protagonista la Diada del QBasket


  • Comparteix:

El partit entre el Sènior A del QBasket i els veterans del Barça ha posat el punt final a la Diada del QBasket, l'acte de final de temporada de l'entitat blau cel. Abans, s'ha disputat el Torneig Ciutat de Sant Cugat, una jornada no competitiva que ha reunit 15 equips i més de 180 jugadors. A més, la jornada ha servit per recaptar 20 caixes d'aliments per Càritas.

El QBasket Sant Cugat ha celebrat una Diada del Basket marcada per la presència dels veterans del Barça, que han aconseguit omplir el pav3 de la Rambla del Celler en un matx que ha acabat amb empat a 77. Els aficionats s'han acostat al pavelló per veure les accions de noms com Nacho Solozábal, Manel Bosch, Julián Ortiz i Mario Kasun.

El jugador del Barça de veterans, Nacho Solozábal, remarca que el caràcter solidari de la Diada ha estat clau per decidir-se.

Nacho Solozabal

L'objectiu és que la gent que vingui tingui consciència i col·laborar amb Càritas. El més important és atreure gent per ajudar.


Precisament el croat, exjugador, entre d'altres, dels Orlando Magic de l'NBA, ha estat el protagonista de les jugades més espectaculars del partit i ha dominat sota els taulers del pav3. Però el primer equip del QBasket Sant Cugat ha lluitat per poder mantenir igualat el partit gràcies a la seva superioritat física i en ritme.

El president del QBasket Sant Cugat, Quique Aranda, assenyala que la presència dels veterans ajuda a complir els objectius solidaris.

Quique Aranda

La jornada té una rellevància especial perquè estem recollint diners i és l'excusa per fer el partit.


La jornada servia per tancar la temporada amb un fi de festa multitudinari i, a més, per mostrar la vessant solidària del club amb la col·laboració amb Càritas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.