El bàsquet escolar manté el seu esperit formatiu en la diada del bàsquet


  • Comparteix:

El programa de bàsquet escolar organitzat per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) torna a mostrar la seva consolidació a la ciutat amb la Diada del Bàsquet. Competicions d'habilitats i tornejos de 3 contra 3 i 4 contra 4 han omplert el pav 3 de la Rambla del Celler aquest dissabte al matí amb els prop de 250 jugadors en edat benjamí i aleví que han format part del programa enguany.

L'escola Turó de Can Mates ha estat la guanyadora dels concursos d'habilitat, que han consistit a fer botar la pilota mentre es recorria un circuit amb obstacles i proves de tècnica individual. Tot plegat en la diada d'una nova temporada en què el model OMET segueix formant jugadors per nodrir els clubs de la ciutat. El coordinador de bàsquet de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom, David Lizano, descriu l'orgull d'haver consolidat el programa de bàsquet.

David Lizano

És un orgull veure que cada any el nostre programa de bàsquet es manté i a vegades creix.


El bàsquet ha estat una de les disciplines protagonistes de les jornades d'esport escolar organitzades aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.