El Barberà de David Lizano, David Martín i Èric Forné ascendeix a Lliga EBA


  • Comparteix:

La plantilla de la UE Barberà, amb David Lizano com a entrenador / Font: Basquetcatala.cat

La plantilla de la UE Barberà, amb David Lizano com a entrenador / Font: Basquetcatala.cat

La Unió Esportiva Barberà, dirigida pels santcugatencs David Lizano i David Martín i amb Èric Forné com a jugador referència, ascendeix a Lliga EBA. Malgrat acabar en quarta posició de la Final a Quatre de Copa Catalunya, les renúncies han fet que l'equip barberenc ascendeixi a la quarta categoria estatal del bàsquet. Lizano va arribar al Barberà després d'una llarga etapa a la Unió Esportiva Sant Cugat.

En la segona temporada al capdavant del club, primera de completa si tenim en compte que l'any passat va arribar amb la temporada començada, David Lizano ha aconseguit els objectius marcats pel club: l'ascens a Lliga EBA. Competint en el mateix grup que el seu exequip, la UESC, al grup 1 de Copa Catalunya, els barberencs van fer una plantilla farcida de qualitat i experiència i van acabar la temporada regular amb el segon millor registre, un sòlid balanç de 23 triomfs en 30 partits.

Una plaça que li va donar el dret a jugar el play-off per ser a la Final a Quatre de la competició, dura eliminatòria que va disputar contra el Grup Barna i que es va acabar enduent en un gran partit a la tornada, després de perdre per 10 punts a l'anada. Les bones sensacions no es van poder culminar a la cita final, caient a semifinals contra l'Igualada (64-79) i en el partit pel tercer i quart lloc davant el Mollet (85-73).

Malgrat les derrotes, l'equip ha assolit l'ascens a EBA, una fita de la qual Lizano es mostra satisfet i orgullós.

David Lizano

Arribar l'any passat, a meitat de temporada, quan estaven en descens, començar a fer un treball i obtenir l'ascens fa que estem molt contents.


Lizano ha assegurat que durant les següents setmanes definirà quina és la plantilla amb la qual comptarà pel repte de ser a EBA la temporada que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.