Ernest Santana i Didac Vidal, màxims responsables esportius del Qbasket


  • Comparteix:

Ernest Santana serà el màxim responsable dels sèniors del Qbasket

Ernest Santana serà el màxim responsable dels sèniors del Qbasket

Ernest Santana s'ha convertit en el director tècnic de les categories sèniors i Didac Vidal de les de formació del Qbasket Sant Cugat. Santana i Vidal seran els màxims responsables esportius de l'entitat en substitució de Jaume Rovira, que ha deixat el càrrec per diferències en la manera d'entendre el projecte del club blau cel.

Comença una nova etapa en el Qbasket Sant Cugat després de la marxa del director esportiu, Jaume Rovira. El club ha dividit la direcció esportiva en dues línies de treball. L'actual entrenador del sènior masculí, Ernest Santana, compaginarà aquest càrrec amb el de director tècnic del sènior b, el sènior femení i el sub 21.

L'altra figura destacada de la direcció esportiva serà Didac Vidal com a responsable màxim de l'àrea de formació de júniors, cadets, infantils i preinfantils. Vidal arriba procedent del Corbera on ja exercia aquest càrrec. Com a novetats també destaca l'arribada de Cesc Ayora, nou entrendor del júnior 1.

El club farà públic a les properes hores el nou entrenador del sènior femení.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.