L'horari de la Casa de Cultura impedeix acabar l'assemblea de la UESC


  • Comparteix:

Una imatge de l'assemblea

Una imatge de l'assemblea

L'assemblea extraordinària de la UE Sant Cugat s'ha de posposar a mig fer a causa del tancament de la Casa de Cultura i es reprendrà un altre dia. A les onze de la nit, només s'havia arribat al quart punt de l'ordre del dia. En un acte amb més de 80 assistents, s'han aprovat per un ajustat marge de vots els comptes de la temporada 2013-2014 i el pressupost de la 2014-2015. També s'ha aprovat folgadament la modificació estatutària per adaptar-se a la legislació vigent respecte al voluntariat i treballadors del club. En canvi, l'acta de la reunió anterior ha estat rebutjada.

L'assemblea no ha començat amb puntualitat i, a causa de l'horari de la Casa de Cultura, ha hagut d'acabar a les onze. De fet, el recompte de vots dels quatre punts de l'ordre del dia que s'han arribat a votar s'ha hagut de fer a l'exterior de la sala.

El primer dels punts que s'ha discutit, l'aprovació de l'acta anterior, ha estat el que més polèmica ha generat. Alguns socis assistents han assenyalat que l'acta que ha llegit públicament la secretària de la junta, Sònia Guivernau, no era la mateixa que s'havia penjat al lloc web del club. Finalment, s'ha votat l'acta proposada per la junta amb les esmenes que hi han afegit els socis, però ha estat rebutjada per 37 vots en contra i 30 a favor, més quatre abstencions i un vot nul.

El segon i el tercer punts de l'ordre del dia, els comptes de la temporada anterior i el pressupost de la següent, que no s'havien aprovat en l'assemblea anterior, sí que han comptat amb els vots de la majoria de socis. En aquesta ocasió, membres de l'empresa que s'encarrega d'assessorar el club han explicat els dos punts. La Fundació UESC i les seves activitats han centrat la polèmica. La junta ha defensat la seva funció i, a més, ha al·legat que aquesta entitat no era l'objecte de l'assemblea.

Els comptes de la temporada anterior s'han aprovat amb 39 vots favorables, 32 de contraris i 3 abstencions. El resultat dels pressupostos de la 2014-2015 també han tirat endavant: 37 vots a favor, 30 en contra, 4 abstencions i un de nul. Per últim, s'ha aprovat el quart punt, la modificació estatutària per adaptar-se a la legislació vigent respecte al voluntariat i treballadors del club s'ha aprovat amb un resultat contundent, 63 vots a favor, vuit en contra i tres abstencions.

La junta de la UESC informarà durant els propers dies de quan es podrà reprendre l'assemblea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.