Els valors, protagonistes en una nova edició de la Diada de la UESC


  • Comparteix:

El UESC-ASDI, protagonista en la Diada del club / Font: UESC

El UESC-ASDI, protagonista en la Diada del club / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) torna a fer dels valors els protagonistes de la seva Diada, amb la disputa del 1r torneig UESC-ASDI de bàsquet per a persones amb discapacitat psíquica, un campionat que s'ha endut l'equip ACIDH 1. La jornada ha comptat també amb partits entre pares i jugadors i concursos de triples i d'1 contra 1, així com amb el ja tradicional torneig de tennis taula de no federats.

La Rambla del Celler s'ha tornat a tenyir de vermell-i-negre i dels valors d'una entitat, la UESC, que està fent créixer la presència de l'esport adaptat a la ciutat. Fins a quatre equips de bàsquet adaptat han disputat un torneig que ha acabat amb el conjunt ACIDH 1 com a campió, amb el conjunt local, el UESC-ASDI Silincode com a segon, el Triple de Parets en tercera posició i el ACIDH 2 en quarta.

Durant el matí també s'han dut a terme concursos de triples, que s'ha endut Xavier Colàs, i d'1 contra 1, guanyat per Raimon Solivelles. La presidenta del club, Mònica Mateu, lloa la tasca duta a terme per l'àrea social i agraeix la participació, sobretot, dels més joves.

Mònica Mateu

Valorem aquesta Diada del club, una gran tasca de l'àrea social. Agrair la presència, sobretot, dels preinfantils i infantils.


En la disputa del torneig UESC-ASDI s'ha comptat amb la presècia del president d'ASDI, Enric Tomàs, i el director general de Silincode, Lluís Dones. A la tarda, el pav 2 s'ha omplert de partits de tennis taula per a la disputa del 5è Campionat de Tennis Taula per a no federats, que s'ha allargat fins les nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.