La UE Sant Cugat manté Alberto Reyes però diu adéu a Sergio Clemente


  • Comparteix:

Alberto Reyes seguirà una temporada més a la UESC

Alberto Reyes seguirà una temporada més a la UESC

Alberto Reyes, aler-pivot de la Unió Esportiva Sant Cugat i peça clau en l'equip vermell-i-negre, continuarà a la disciplina santcugatenca la temporada que ve sota les ordres de Germán Simón, mentre que Sergio Clemente, pivot de la UESC, marxa a la UE Barberà de Lliga EBA dirigit per David Lizano. Són els nous moviments a l'equip de Simón, després de la marxa de Nil Baqués al CB L'Hospitalet i la d'Unai García al Qbasket Sant Cugat.

Germán Simón manté un dels pilars de la UESC de cara al nou projecte que estrena al capdavant de l'equip masculí. Alberto Reyes no només ha estat el jugador que més minuts ha disputat del conjunt vermell-i-negre, sinó de tot el grup 1 de Copa Catalunya, amb una mitjana de 35,22 per partit. A més, és el cinquè en la classificació del MVP, amb 16,52 punts de valoració global per partit, i és el màxim rebotejador amb prop de 14 captures per partit i el desè classificat en anotació amb 16,5 punts.

El joc interior manté un puntal, però perd una peça important com Sergio Clemente, fet al planter de la UESC, que torna a col·locar-se a les ordres de David Lizano, entrenador seu durant l'etapa del tècnic a l'entitat de Sant Cugat. Clemente jugarà a Lliga EBA amb la Unió Esportiva Barberà, on coincidirà amb el seu també exsegon entrenador, David Martín.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.