L'Amics de Barret s'endú la 2a edició del 3x3 UESC-Totsports


  • Comparteix:

L'equip Amics de Barret s'ha endut la categoria sènior de la 2a edició del 3x3 UESC-Totsports, que ha aplegat una cinquantena d'equips a la plaça de la Vila durant tota la jornada de dissabte. Les dues parts organitzadores han manifestat la intenció de seguir consolidant la cita a la ciutat.

Malgrat comptar amb menys participants respecte l'any passat, la Rambla del Celler s'ha tornat a omplir de cistelles i bàsquet de totes les edats. I és que el 3x3 ha comptat amb set categories, des de benjamí masculí fins a sènior, amb competició femenina en edat infantil-cadet. El plat fort ha estat l'edat sènior, on l'equip Amics de Barret s'ha desfet en una ajustada final del conjunt Lockout.

Més enllà del 3x3, la cita també ha comptat amb un concurs de triples, que s'ha endut en categoria masculí Àlex Juanico, en femení Marta Colàs i en infantil Gerard Alexandrescoff. El coordinador de l'àrea social del club, Oriol Antràs, espera mantenir la cita any a any.

Oriol Antras

La idea és any a any anar-ho fent, tota activitat de bàsquet al poble ens interessa i promoure-ho és el que volem.


El responsable de Totsports, Jaume Torres, ha destacat la bona sinergia entre l'empresa i la UESC.

Jaume Torres

Bon vincle, treballant amb el mateix objectiu per fer una festa de fi de temporada i de bàsquet.


L'entrega de premis ha comptat amb la presència del regidor d'Esports, Eloi Rovira, i dels responsables dels patrocinadors del torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.