L'assemblea de la UESC exhibeix el desacord entre la junta i el grup opositor


  • Comparteix:

Imatge de l'assemblea de la UESC

Imatge de l'assemblea de la UESC

L'assemblea de la UESC d'aquest dimarts ha exhibit les diferències existents entre la junta directiva i la plataforma 'Volem una UESC transparent i de tots'. La presidenta, Mònica Mateu, ha ofert una proposta a la plataforma per liderar un projecte compartit, però la contraproposta feta pel grup opositor era més una 'imposició' segons Mateu que no pas una solució. La presidenta de la UESC creu que 's'està treballant correctament en l'àmbit esportiu i social' i admet que si la moció de censura de dilluns vinent tira endavant no tindrà cap problema a deixar la presidència.

Han estat dues hores i mitja de reunió per no arribar a cap acord concret. L'assemblea de socis ha mostrat el distanciament entre l'actual junta directiva i la plataforma 'Volem una UESC transparent i de tots'. Moments de tensió viscuts en una assemblea amb insults i amenaces entre socis i algun membre de la junta directiva actual han fracturat la reunió. Després d'explicar la proposta feta per la junta directiva de la UESC a la plataforma i veure la contraproposta, Mateu ha deixat ben clar que l'acord no ha estat possible.

Mònica Mateu

Des de la UESC hem obert diferents propostes amb la plataforma. Era més una imposició que no un acord.


Mateu també ha explicat que és concienst que hi ha una moció de censura presentada per dilluns de la setmana vinent. La presidenta destaca que vol veure la resposta del soci i no té cap inconvenient en marxar si la moció de censura va endavant.

Mònica Mateu

Si el soci considera que la junta no està fent una bona feina, marxarem del club.


La moció de censura serà dilluns de la setmana vinent i perquè sigui acceptada es necessita que hi assisteixin 75 socis i que 50 hi votin a favor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.