La 3a edició de la Pau Gasol Academy comença aquest diumenge


  • Comparteix:

Tercera edició de la Pau Gasol academy al CAR de Sant Cugat. Font: Pau Gasol Academy

Tercera edició de la Pau Gasol academy al CAR de Sant Cugat. Font: Pau Gasol Academy

El CAR acull per tercer any consecutiu la Pau Gasol Academy, una escola de bàsquet dirigida a nens i nenes d'entre 12 i 17 anys. Un centenar de participants podran millorar la seva tècnica entrenant i competint amb Pau Gasol i el seu equip des de les nou del matí fins a les set de la tarda.

Els joves jugadors podran optar per un règim intern, amb allotjament i pensió completa al CAR, o règim extern amb el dinar i el berenar. Els participants comencen la jornada a les vuit del matí, esmorzen i a dos quarts de deu inicien el primer entrenament del dia. A tres quarts de dotze comencen el segon entrenament i abans de dinar, a dos quarts de tres, els joves tenen temps lliure de piscina.

A la tarda, tenen dues hores i mitja d'entrenament i, a partir de les set de la tarda, comença el seu temps lliure. L'acadèmia també té un programa especial molt més estricte per un grup d'elit, per a participants d'entre 15 i 17 anys.

La Pau Gasol Academy comença diumenge i s'allargarà fins dissabte, quan es farà la final del torneig i l'entrega de premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.