El Qbasket Sant Cugat viu el primer partit com a visitant a Primera Catalana


  • Comparteix:

Enric Bas i Unai García tornen a la convocatòria / Font: Qbasket Sant Cugat

Enric Bas i Unai García tornen a la convocatòria / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat disputa el primer partit com a visitant a Primera Catalana aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda. Els blau cel s'enfronten al Nou Badia en un matx en què tots dos equips cercaran la seva primera victòria. Els santcugatencs van caure en el debut a la categoria contra un dels candidats a l'ascens, el poderós CN Sabadell, malgrat anar vencent còmodament durant alguns trams del partit.

Ernest Santana recupera per aquest partit dos dels homes importants en l'esquema de joc. La participació d'Enric Bas, màxim anotador la temporada passada, és assegurada, i la del pivot Unai García, procedent de la UESC, està quasi bé garantida, sempre que respongui bé al darrer entrenament. Tot plegat, per superar un Nou Badia amb un quintet titular potent, amb experiència a Copa Catalunya i Lliga EBA, amb noms destacats de l'aler Albert Vidal i el de l'escorta Marc Vintró.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.