El Qbasket Sant Cugat torna a apostar per un bàsquet social a la ciutat


  • Comparteix:

Instant de la presentació del Qbasket Sant Cugat / Font: Qbasket Sant Cugat

Instant de la presentació del Qbasket Sant Cugat / Font: Qbasket Sant Cugat

Mantenir el pes a la ciutat, consolidar la proposta esportiva i augmentar les formacions més enllà de l'esport. Aquests són els objectius per a la nova temporada del Qbasket Sant Cugat, que ahir va dur a terme la presentació oficial de la temporada a la sala Luz de Gas. Un curs en què l'entitat es mostra satisfeta per haver aconseguit el repartiment que es demanava de les instal·lacions amb la Unió Esportiva Sant Cugat.

El Qbasket comptarà aquesta temporada amb 15 equips i 170 jugadors i jugadores, sent aquest el primer curs en la recent història del club en què el seu sènior A competeix a Primera Catalana. El primer equip femení ho farà a Segona Catalana, tot plegat en uns objectiues esportius que, tal com afirma el president del club, Quique Aranda, es volen consolidar i sense oblidar el marcat caràcter social de l'entitat.

Quique Aranda

A nivell esportiu volem acabar el més amunt possible, consolidar els equips de formació i mantenir-nos com una entitat social amb pes a la ciutat.


Aranda també ha mostrat la seva satisfacció per al repartiment de les pistes, demanda que s'ha vist acomplerat aquesta temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.