El Campus de Nadal del QBasket recull 32 joguines per a la campanya 'Un nen, una joguina'


  • Comparteix:

Imatge dels participants amb les joguines / Foto: Qbasket Sant Cugat

Imatge dels participants amb les joguines / Foto: Qbasket Sant Cugat

El Campus de Nadal del QBasket Sant Cugat recull un total de 32 joguines que aniran destinades a la campanya de la Parròquia de Sant Pere 'Un nen, una joguina'. El campus ha tingut lloc aquest dilluns i dimarts i ha rebut la participació d'un total de 32 nois i noies nascuts entre l'any 2000 i el 2006.

A banda de les activitats pròpies del bàsquet que s'han dut a terme durant tot el campus, el responsable de comunicació del club blau cel, Javier Martínez, destaca la vessant solidària dels participants.

Javier Martínez

Els nois i les noies han vingut a jugar a bàsquet i a part hem afegit la vessant solidària per mostrar que hi ha gent que no ho està passant bé i si podem ajudar, doncs ho fem.


32 participants en el Campus de Nadal del Qbasket Sant Cugat han fet possible recaptar 32 joguines destinades a l'acció 'Un nen, una joguina', coordinada pels Joves de la Parròquia de Sant Pere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.