La UE Sant Cugat mira les anteriors jornades per agafar sensacions contra l'Alpicat


  • Comparteix:

Curto, Reyes i companyia esperen mantenir el bon paper dels últims compromisos

Curto, Reyes i companyia esperen mantenir el bon paper dels últims compromisos

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) dóna la benvinguda al 2016 a casa davant el Club Bàsquet Alpicat, en un partit que es disputa aquest dissabte a les quatre de la tarda, més aviat de l'horari habitual. Els santcugatencs esperen mantenir la bona dinàmica assolida des de l'arribada de Cesc Senpau a la banqueta. En els dos primers partits, el tècnic ha plantat cara al líder, el Sant Pep, a casa, i ha superat el quart, el Cerdanyola, a domicili.

Dels primers partits de Senpau al capdavant del primer equip vermell-i-negre, el d'aquest cap de setmana és el més assequible. L'Alpicat es troba en la primera posició que promociona per mantenir-se i ha obtingut quatre de les cinc victòries com a local.

La intensitat aplicada per Senpau des de l'arribada al banc de la UESC ha de descriure la resta d'arguments perquè els locals sumin un nou triomf i segueixin apropant-se al quart lloc a la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.