La Unió Esportiva Sant Cugat manté el seu sòlid creixement davant el CB Alpicat


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat manté la trajectòria ascendent des de l'arribada de Cesc Senpau i supera el Club Bàsquet Alpicat (84-76) amb una gran primera meitat. Els vermell-i-negres han adquirit un coixí de punts durant estones de gran joc coral als dos primers quarts, distància que han sabut administrar fins al final tot i dur a terme uns desencertats darrers minuts. La UESC suma la vuitena victòria del curs.

Malgrat que el repte era assequible tenint en compte el nivell del rival, el to dels santcugatencs ha estat intens i voluntariós des del primer tram de partit. El joc es desenvolupava en possessions curtes i la proposta de tots dos equips era evident: cercar la velocitat i el tir exterior els visitants, i treballar amb els homes interiors els locals. Hernan Olaguibe i Alberto Reyes s'han afartat de rebre de pilotes a prop del cèrcol, jugades que completaven en accions individuals o que generaven opcions fàcils per a tirs de la línia exterior.

Aquesta bona relació ha fet que la UESC anotés amb facilitat, però també rebia amb massa rapidesa, fet que ha dut a un marcador ajustat al final del primer quart (22-21). Quan l'equip ha començat a treure les urpes darrere i ha mantingut l'efectivitat davant, ha construït una diferència en el marcador que s'ha anat eixamplant fins arribar als 14 punt al descans (33-24).

Al tercer quart, s'ha mantingut el bon paper dels locals, i ha estat en el darrer període quan la UESC ha baixat la intensitat i ha pagat cara la seva relaxació. L'Alpicat ho ha aprofitat i ha arribat a situar-se a quatre punts, però els de Senpau han tingut encert per tancar la victòria. El tècnic valora els tres primers quarts i ressalta la importància de la victòria.

Cesc Senpau

Valoro que és una victòria important, contra un equip molt incòmode. Penso que durant tres parts del partit hem fet el guió previst.


Senpau suma dues victòries en els tres partits que ha dirigit. La setmana que ve visiten una de les pistes més complicades de la categoria, la de la Unió Bàsquet Sant Adrià, segon classificat del grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.