La UE Sant Cugat rep l'IPSI amb la intenció de retenir la tranquil·litat a la classificació


  • Comparteix:

La UESC torna al pav 1

La UESC torna al pav 1

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) debuta enguany al pav 1 de la Rambla del Celler amb la intenció de mantenir-se fora del perill al grup 1 de Primera Catalana de bàsquet. Les santcugatenques reben ,a un quart de vuit del vespre, l'IPSI barceloní, un rival recent ascendit a la categoria que es troba en posicions de promoció de permanència.

El partit amb el qual va iniciar l'any la UESC era, segons el rendiment de la categoria fins ara i de la classificació, el compromís més complicat del curs. Malgrat això, a la visita a la pista del líder invicte, el Tordera, es va veure un equip santcugatenc combatiu, ferit de nou, això sí, per la manca de disponibilitat de jugadores i de ritme competitiu.

El segon matx del 2016 retorna les vermell-i-negres al pav 1 per afrontar un repte més assequible, contra un IPSI que ha ascendit després d'algunes temporades a Segona Catalana i que de moment ha sumat quatre triomfs dels 13 partits disputats. Les vermell-i-negres es troben empatades amb el Lluïsos de Gràcia, primer equip que promociona, però a hores d'ara el superen per millor balanç de punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.