La UE Sant Cugat supera la incòmoda proposta del Minguella i torna al camí de la victòria


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) trenca la incòmoda proposta de joc del Minguella i guanya (69-60) de nou després de dues derrotes consecutives al grup 2 de Copa Catalunya. Els de Cesc Senpau han superat un complicat primer tram de partit i han aprofitat uns grans minuts al final del tercer quart per agafar un marge que ja no han deixat anar. La UESC es manté a la part central de la classificació.

Les variants defensives d'un Minguella avantpenúltim han protagonitzat els primers compassos del partit i han incomodat una Unió Esportiva Sant Cugat que només ha anotat 11 punts al primer quart. La major intensitat i encert dels visitants ha fet que arribessin al segon quart amb un marge de 10 punts (11-21), dinàmica que s'ha mantingut al principi del període. Ara bé, els de Senpau s'han aplicat darrere i han començat a saber llegir la defensa del Minguella, i, catapultats pels triples de Curto, han arribat al descans amb empat (30-30).

Durant els primers minuts del tercer quart, ha regnat el caos amb possessions curtes que en un principi beneficiaven els badalonins. De nou, però, els santcugatencs han reaccionat i han tancat millor un rebot defensiu que ha estat un dels principals problemes dels vermell-i-negres. Amb una major intimidació defensiva i amb major circulació de pilota i encert en atac, la UESC s'ha situat per sobre dels 10 punts i només una embranzida final al darrer quart del Minguella ha fet perillar un triomf que a acabat quedant-se al pav 1.

Un dels millors del partit ha estat el visitant Oriol González, pivot que va iniciar la temporada a les files vermell-i-negres. Els de Senpau han disputat el primer dels tres partits consecutius com a local. La setmana que ve s'enfronten al penúltim, el CN Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.