El femení de la UE Sant Cugat supera el CN Sabadell amb una defensa intensa


  • Comparteix:

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) guanya el CN Sabadell (51-41) en partit corresponent al grup 1 de Primera Catalana de bàsquet. Les vermell-i-negres han trencat el matx a la segona part amb una defensa molt intensa i han aprofitat el col·lapse visitant en els atacs estàtics.

Els dos primers quarts han estat molt igualats, amb un marcador ajustat tant en el primer (17-16) com en el segon (29-31). Cap dels dos equips era capaç d'obrir una escletxa en el marcador. Ha estat en el tercer quart quan les santcugatenques s'han distanciat amb un parcial de 8 a 1 que han sabut gestionar molt bé fins el final tot i la pressió de les visitants.

El segon entrenador de la Unió Esportiva Sant Cugat, Oriol Antràs, destaca l'ofici de les seves jugadores.

Oriol Antràs

Estic molt orgullós de les jugadores perquè la victòria és molt important. Ara hi ha un grup d'equips amb nou victòries i vuit derrotes i tot s'ajusta.


La victòria dóna un respir a les santcugatenques a la classificació i fa que guanyin a les sabadellenques el bàsquet average per haver guanyat per 10 punts de diferència. La setmana que ve, visiten el CN Terrassa, segon classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.