La Unió Esportiva Sant Cugat es desplaça a un dels feus més durs de la competició, el del CN Terrassa


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada

Imatge del partit d'anada

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) té un dels compromisos de més dificultat aquest diumenge a dos quarts de vuit a la pista del segon classificat del grup 1 de Primera Catalana, el Club Natació Terrassa. Les de Rafa Delgado segueixen en trajectòria ascendent però són al llindar de la salvació directa, amb el mateix balanç que els equips que es troben en places de permanència. Ara bé, aquest cap de setmana es veuen les cares amb un equip que va conquerir el pav 1 a l'anada.

La UESC manté l'assignatura pendent dels partits a domicili, amb un rendiment com a visitant que és el principal causant de la seva situació a la classificació. Una mínima millora dels resultats lluny de Sant Cugat hagués suposat acabar la primera volta entre els primers classificats, i de moment en l'inici d'aquesta segona volta ha millorat aquestes prestacions. A la jornada 16 va endur-se el triomf de la pista del Vedruna Gràcia, i la setmana passada va mantenir el seu bon paper com a local davant el CN Sabadell.

No obstant això, la fita d'aquest diumenge és d'una complexitat major. El rival, el CN Terrassa, ostenta la segona posició després de 12 triomfs en 17 partits, amb cinc victòries en les últimes cinc jornades. L'altra dada que dóna la mesura de la dificultat del partit és el rendiment de les egarenques com a locals, on ha tret set victòries de nou partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.