El Qbasket Sant Cugat busca el camí de la permanència en la visita a la pista del Sant Boi


  • Comparteix:

El Qbasket és al llindar de la promoció de descens, a dues victòries de la salvació directa / Font: Qbasket

El Qbasket és al llindar de la promoció de descens, a dues victòries de la salvació directa / Font: Qbasket

El Qbasket Sant Cugat busca retallar distàncies amb la permanència directa aquest diumenge a les sis de la tarda a la pista del Sant Boi. Els santcugatencs són el primer equip que promociona per no baixar i tenen la salvació a dos partits, un marge que esperen reduir a través de regularitat en el joc i en els resultats.

El Qbasket Sant Cugat encara la recta final de la temporada amb els deures encara per fer. Els d'Ernest Santana volen certificar la permanència, que és a dues victòries, quan falten vuit partits per disputar. La visita a la pista del Sant Boi, conjunt de mitja taula, és una bona oportunitat per als de Sant Cugat per començar a fer mèrits per mantenir la categoria.

El rival d'aquesta jornada és un equip de la part mitja de la classificació amb tres victòries més que els blau cel. El conjunt santboià ja sap el que és guanyar l'equip santcugatenc després d'endosar-li un 47 a 57 a la primera meitat de curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.