La UE Sant Cugat vol agafar-se a les darreres opcions de salvació directa davant el Sant Andreu Natzaret


  • Comparteix:

La UESC va caure contra el Vilassar de Dalt

La UESC va caure contra el Vilassar de Dalt

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) espera atansar-se a les últimes opcions de permanència directa al grup 1 de Primera Catalana de bàsquet aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda a la pista del Sant Andreu Natzaret. Les santcugatenques sumen dues derrotes seguides i són a tres triomfs de les places de salvació quan falten sis partits per al final de la fase regular.

La UESC fa setmanes que viu a la plaça 11, la primera que promociona per mantenir la categoria, i les dues últimes jornades ha perdut bona part de les seves oportunitats per arribar als llocs de salvació directa. Les de Rafa Delgado han caigut contra els dos equips que es troben immediatament per sobre, el Vilassar de Dalt i el Lluïsos de Gràcia, i aquest cap de setmana afronta un repte molt més complicat.

El Sant Andreu Natzaret és sisè, a només una victòria del quart, el SAFA Claror, però a l'anada va tastar la solidesa de les de Sant Cugat a la primera volta. Ara bé, les badalonines han rendit com un dels grans de la competició i encaren la recta final de curs amb l'objectiu d'apropar-se a les places capdavanteres. Tot plegat, en el desplaçament més dur que tindrà la UESC fins a final de temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.