La UESC supera el Boet Mataró en un brillant últim quart

La UESC masculina de bàsquet supera (70-67) el Boet Mataró, conjunt que opta a jugar el play-off d'ascens. Els santcugatencs han edificat el triomf en un últim quart pletòric en atac i una bona tasca defensiva sota la cistella. Els de Cesc Senpau aconsegueixen la permanència virtual a Copa Catalunya.

La primera part no ha tingut un dominador clar i s'ha arribat amb un avantatge mínim per a la UESC (33-32). L'efectivitat del joc interior dels vermell-i-negres ha estat una de les virtuts per guanyar el matx. El tercer quart s'ha tenyit de color santcugatenc, 53 a 50.

L'últim quart s'ha convertit en un monòleg de la UESC, intensos en defensa i efectius en atac. Els santcugatencs continuen a mitja taula i visiten diumenge de la setmana vinent el Sant Josep, segon classificat.