La Unió Esportiva Sant Cugat fa estralls a la pista del Sant Andreu Natzaret


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat perd a la pista del Sant Andreu Natzaret (57-39) a la jornada 25 del grup 1 de Primera Catalana de bàsquet. Les de Rafa Delgado han caigut derrotades a la pista del sisè classificat i sumen tres derrotes consecutives, allunyant-se de les places de salvació directa.

Quan falten cinc partits per al final de la temporada regular, la UESC té cada vegada més coll avall que disputaran el play-off per salvar la categoria, una eliminatòria que no ha disputat des de l'arribada de l'equip a la categoria ara fa dues temporades. Les santcugatenques segueixen en 11a posició i la setmana que ve reben el Boet Mataró, vuitè classificat.

Les de Rafa Delgado estan protagonitzant uns registres més fluixos aquesta segona volta, en què fins ara han sumat set derrotes en els 10 enfrontaments que han disputat. El tram final de curs els duen rivals de prestigi a casa i a visitar pistes d'equip, a priori assequibles: reben el Boet, el Tordera i el SAFA Claror, vuitè, líder i quart respectivament, i visiten el cuer, el Palamós, i el 12è, l'IPSI.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.