La UE Sant Cugat femenina vol retenir l'onzena posició de la fase regular en l'última jornada


  • Comparteix:

La UESC tanca la fase regular

La UESC tanca la fase regular

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina rep aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia el SAFA Claror en l'última jornada de la fase regular al grup 1 de Primera Catalana. Les santcugatenques esperen mantenir-se en l'onzena posició i tenir així una eliminatòria de permanència més assequible. Per fer-ho, les de Rafa Delgado han de vèncer les barcelonines o esperar que no ho faci el CB IPSI a la pista del Sant Andreu Natzaret.

La UESC pot sortir a pista diumenge com a onzena classificada de manera matemàtica, tenint en compte que l'IPSI visita el Sant Andreu Natzaret, sisè classificat, dissabte a la tarda, i una derrota deixaria les vermell-i-negres en el lloc que ostenten a hores d'ara. Si les de l'Eixample sorprenen les badalonines obligaran les de Sant Cugat a superar el SAFA Claror, que de la seva banda arriba a l'últim partit com a quart i amb possibilitats d'acabar en tercer lloc.

Per tant, el SAFA durà el ritme a un escenari d'alta competitivitat, situació que haurà de combatre una UESC que pretén trencar amb la complicada ratxa que arrossega des de fa alguns mesos, sobretot per les nombroses baixes amb les quals ha hagut de jugar. Només un triomf aquest darrer cap de setmana trencarà una dinàmica que ha arribat a les set ensopegades consecutives.

Pel que fa el rival a les eliminatòries, aquest cap de setmana es definirà si és el CB Prat, Bàsquet Olesa o Reus Deportiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.