Jordi Juste, nou entrenador del Qbasket Sant Cugat


  • Comparteix:

Jordi Juste, nou tècnic del QBasket Sant Cugat / Font: Basketvalles.com

Jordi Juste, nou tècnic del QBasket Sant Cugat / Font: Basketvalles.com

Jordi Juste serà l'entrenador del primer equip masculí del Qbasket Sant Cugat la temporada que ve. Juste és un tècnic amb àmplia experiència en clubs vallesans i també ha entrenat a l'estranger. L'entrenador arriba a la disciplina santcugatenca després d'haver dirigit el Liffey Celtics de la Premier League femenina d'Irlanda. Juste substitueix Ernest Santana, que ha tancat una etapa de dues temporades a l'equip.

Juste té una llarga trajectòria en el bàsquet català: ha format part de l'estructura tècnica de l'SFERIC Terrassa, el CB Olesa, el CB Esparreguera, CEB Sant Jordi i CN Sabadell, i ha excertit de director esportiu del CN Tarrega i del CB Castellar. Més enllà de l'experiència al Liffey Celtics, el tècnic ha estat al capdavant del Titans Basketball Club i del North Atlantic Basketball Academy, tots dos també a Irlanda. A més, ha dut a terme una estada de col·laboració en l'Slodes serbi.

El repte del nou entrenador dels de Sant Cugat passa per milorar el rendiment de l'equip en la primera temporada a la seva història a Primera Catalana, on ha hagut de jugar un play-off de permanència per salvar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.