L'Europa International School acull el 1r Campus de Bàsquet Dreams Academy de Serge Ibaka


  • Comparteix:

El cartell del campus / Font: Sergeibakafoundation.com

El cartell del campus / Font: Sergeibakafoundation.com

L'Europa International School de Sant Cugat acull des d'aquest dilluns el 1r Campus de Bàsquet Serge Ibaka Dreams Academy, que tindrà la presència del jugador recentment traspassat als Orlando Magic de la NBA durant la primera setmana. El campus, adreçat a nens i nenes d'entre set i 17 anys, tindrà dos torns en les dues setmanes que vénen, amb més de 50 inscrits ja confirmats per cada torn.

L'activitat està organitzada per l'empresa Poc 3 i té un cost per setmana és de 320 euros. L'horari serà de nou del matí a sis de la tarda, i durant el matí hi haurà preparació física, sessions de tècnica individual i de treball per equips, de tir i també sessions de piscina. Després de dinar es duran a terme activitats de caràcter més competitiu, i la jornada acabarà amb un berenar.

Les inscripcions encara estan obertes per a aquells que vulguin assistir al campus. El termini per la primera setmana tanca aquest dilluns, i estarà oberta la possibilitat d'inscriure's a la segona setmana. Per formalitzar-les, cal fer-ho a través de la pàgina web de la Fundació Serge Ibaka.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.