La UE Sant Cugat recorda la seva història en l'estrena de la 30a temporada d'existència


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) ha estrenat la seva 30a temporada amb una presentació en què s'ha posat l'èmfasi en la història de l'entitat. Un equip de veterans de Sant Cugat s'ha enfrontat al conjunt de veterans del Barça, s'ha pogut veure un 3x3 entre jugadores històriques de la UESC i s'ha projectat un vídeo amb imatges de la història del club.

Un dels altres protagonistes de l'acte ha estat l'equip UESC-ASDI, que ha disputat un enfrontament barrejat amb jugadors de la resta del club. Després s'ha dut a terme la tradicional desfilada dels equips pel parquet del pav 3. 29 plantilles de bàsquet i set de tennis taula han anat formant el dibuix d'un número 30, els anys que compleix l'entitat. Tot plegat ha tingut lloc amb la presència de jugadors històrics i els expresidents del club.

Un cop finalitzada la presentació de totes les plantilles, s'ha fet entrega dels premis Valors Fundació UESC, tant de la secció de tennis taula com de bàsquet. Pel que fa al primer esport, el guardó ha anat a mans de Marco Paredes, mentre que en bàsquet s'ha entregat premis a jugadors de totes les categories, tant en masculí com femení, així com a entrenadors de nois i de noies.

A més, hi ha hagut dos premis especials a tota una trajectòria, per a David Pascual, com a tècnic d'ASDI, i per a Stefano Fauzia, que penja la samarreta. El president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, ha assitit a la cerimònia per tercer any, ha lloat la tasca de la UESC i ha recordat la importància del club en un any com el que ve, en què Sant Cugat serà Ciutat del Bàsquet Català.

Joan Fa

Sant Cugat tindrà un any especial de bàsquet amb protagonisme per a totes les edats.


Més enllà de Fa, a la cita hi han assistit el regidor d'Esports, Eloi Rovira, i el representant de la Fundació Vicente Ferrer, Lancy Dodem, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.