La nova UE Sant Cugat femenina de Vicenç Poblet arrenca a la pista de l'AB Premià


  • Comparteix:

Imatge d'un partit de pretemporada de la UESC / Font: Uesc.cat

Imatge d'un partit de pretemporada de la UESC / Font: Uesc.cat

El tècnic Vicenç Poblet s'estrena aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda al capdavant de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina i ho fa a la pista de l'Agrupació Bàsquet Premià de Mar. El partit, corresponent a la segona jornada del grup 2 de Primera Catalana de bàsquet, suposarà el debut de les vermell-i-negres aquest curs tenint en compte que el matx inaugural es va ajornar.

La UESC femenina inicia una nova etapa, amb nou entrenador i amb una plantilla absolutament renovada després d'un estiu polèmic. El club va donar la baixa a sis jugadores el juny, un fet que van criticar de manera oberta les jugadores i que ha acabat implicant que la plantilla tingui 12 noves cares per al curs 2016/17. Un bloc d'aquestes noves jugadores provenen del Cerdanyola, mentre que n'hi ha cinc que són de la casa. És el cas d'Ingrid Monclús, Saioa Lucas, Cristina Costa, Laia Costa i Mirari Lizaso, membres del planter vermell-i-negre. Aquestes jugadores van iniciar, juntament amb les seves noves companyes, una pretemporada estrenada el 29 d'agost i que ha servit per cohesionar dinàmiques i familiaritzar unes jugadores amb les altres.

L'equip ha disputat quatre amistosos. Dues victòries, davant Martinenc de Segona Catalana i Askartza Claret basc, que la UESC va superar en la final de consolació de la Copa Bages; una derrota, davant Les Franqueses en les semifinals d'aquest torneig, i un partit de preparació davant el júnior de l'Almeda en què no es van comptar els punts. L'estrena oficial serà davant un Premià veterà que jugarà amb el factor local a favor. Poblet la descriu com una cita difícil.

Vicenç Poblet

És molt difícil, per molts factors. Perquè és a la seva pista i perquè si no han canviat són veteranes.


Cris Costa serà dubte per problemes físics. Qui es perdrà ja tota la temporada serà Neus Mostaza, per una lesió al lligament encreuat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.