El Qbasket Sant Cugat cerca a casa el primer triomf del curs davant el Bàsquet Neus


  • Comparteix:

Imatge de recurs del Qbasket Sant Cugat / Font: Qbasket Sant Cugat

Imatge de recurs del Qbasket Sant Cugat / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat rep aquest diumenge a un quart de vuit de la tarda el Bàsquet Neus a la tercera jornada del grup 3 de Primera Catalana. Els santcugatencs, dirigits aquesta temporada per Raúl Pulido, busquen sumar el primer triomf del curs després de dues derrotes a les dues primeres cites. El rival, de la seva banda, és quart a hores d'ara amb una victòria i una derrota.

El Qbasket ha patit una convulsa pretemporada en què s'ha vist obligat a canviar de tècnic després que Jordi Juste, que va substituir l'anterior entrenador, Ernest Santana, a finals de la temporada passada, marxés al Nassjo Basket de la Basketligan, la primera divisió sueca. Així, va ser Pulido qui es va fer amb les regnes d'un Qbasket que ha iniciat la temporada amb dues derrotes.

El debut en temporada oficial va ser a casa, davant el CB Vilatorrada, i on els santcugatencs van caure per un ajustat 72 a 63. El segon matx de la temporada el van jugar a casa, al pav 1, davant un Lliçà d'Amunt que es va endur el triomf de Sant Cugat per 16 punts (43-59). El calendari ha determinat que el tercer partit també el juguin a casa, en aquest cas davant un Bàsquet Neus que el cap de setmana passat sí va ser capaç de superar el Vilatorrada, i de manera contundent (75-46).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.