La UE Sant Cugat femenina busca créixer com a equip davant l'Escola del Carme de Sabadell


  • Comparteix:

Imatge d'un partit d'aquesta temporada

Imatge d'un partit d'aquesta temporada

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cerca millorar en el joc col·lectiu i créixer com a equip davant l'Escola del Carme de Sabadell, en un partit que es disputa al pav 1 de la Rambla del Celler aquest dissabte a les set de la tarda. Les santcugatenques han perdut dos dels tres partits que han disputat fins ara al grup 2 de Primera Catalana femenina de bàsquet i s'enfronten a un conjunt que és quart amb tres triomfs i només una ensopegada.

La derrota de la UESC el cap de setmana passat davant el Femení Sant Adrià B es va fonamentar en dos elements: un mal inici i un col·lapse de l'atac vermell-i-negre davant la proposta defensiva en moments clau de les adrianenques. Són dues situacions que Vicenç Poblet espera corregir amb el principal argument en aquestes primeres jornades, que no és altre que fer més fluid el joc en una plantilla amb 12 fitxes noves respecte l'any passat.

El fet d'aconseguir que el joc sigui més coral ha d'anar acompanyat, segons el tècnic de la UESC, amb una millora de l'aspecte defensiu, sobretot, en el rebot, que impedeixi donar segones i terceres opcions de cistella al rival. Aquesta és una de les principals mancances que ha detectat Poblet en les primeres cites oficials de competició, un defecte que espera corregir de manera immediata.

Vicenç Poblet

Cal que els altres equips no tinguin segones opcions. Ho hem de millorar urgentment.


Més enllà de la baixa ja coneguda de Neus Mostaza, Poblet ha d'acabar de definir la participació de tres jugadores amb molèsties: Paula Moreno, Irene Rodríguez i Laia Costa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.