El femení de la UESC espera arrencar davant el Joventut Les Corts


  • Comparteix:

Les santcugatenques volen remuntar el vol

Les santcugatenques volen remuntar el vol

El femení de la UESC visita aquest diumenge a un quart de vuit del vespre el Joventut Les Corts a la sisena jornada del grup 2 de Primera Catalana. Les de Vicenç Poblet no passen per un bon moment, però davant tindran un Joventut Les Corts que viu una situació similar, a la part baixa de la classificació amb una victòria i tres derrotes.

No està sent un bon inici de temporada per a les vermell-i-negres. Amb només una victòria a la segona jornada de campionat davant el Premià, la resta de partits han acabat amb derrota. El Joventut Les Corts no porta una millor trajectòria i tan sols ha pogut vèncer en la tercera jornada davant el Club Natació Sabadell (CNS). Aquest diumenge, les santcugatenques esperen superar un rival directe a la classificació i recuperar les bones sensacions en el joc. El Pavelló Municipal de l'Illa Diagonal viurà un duel d'equips necessitats i un dels dos trencarà la mala ratxa que els acompanya en aquest inici de temporada.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.