L'ombra del líder, el Martinenc, amenaça un Qbasket en caiguda lliure que encadena tres derrotes consecutives


  • Comparteix:

Els santcugatencs encadenen tres derrotes consecutives

Els santcugatencs encadenen tres derrotes consecutives

Un Qbasket Sant Cugat en hores baixes rep l'amenaçant visita del líder, el Martinenc, a la setena jornada del grup 3 de Primera Catalana de bàsquet. L'equip de Raúl Pulido, que suma una victòria i cinc derrotes, s'enfrontarà aquest diumenge (19:15h.) al pav 1 de la Rambla del Celler davant el conjunt més fort de la categoria, que acumula un ple de victòries en sis jornades.

Les últimes jornades del grup 3 de Primera Catalana han deixat el Qbasket en una situació compromesa. Després de les desfetes davant el Club Bàsquet Ipsi, el Ripollet i el Mollet, els de Sant Cugat necessiten un triomf per capgirar la mala dinàmica en què estan immersos. Des de l'avantpenúltima posició de la taula, l'equip de Pulido vol fer-se fort a casa i sorprendre un rival invicte.

El Martinenc arriba a Sant Cugat per la porta gran. Des del capdamunt de la classificació i amb sis victòries en sis partits a l'esquena, l'equip visitant amenaça un Qbasket que no passa pel seu millor moment. Ara bé, quan les dinàmiques són tan oposades l'únic equip que té quelcom a perdre és el que mira cap a baix. Els santcugatencs n'han de ser conscients i intentar jugar de la millor manera per sorprendre el líder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.